Gratis levering vanaf € 40 in
België, Nederland en Luxemburg!
Alle leveringslanden.
Prijzen BTW inbegrepen.
Facebook
  • Kies uw cadeautje bij een bestelling vanaf € 40,00:

  • Uw cadeautje 1
  • of 
  • Uw cadeautje 2

In de kijker

Kegel denappels nootjes

Kegel denappels nootjes

€ 17,95
Hanger kerst trui 13cm

Hanger kerst trui 13cm

€ 4,95
Staande krijtbord hout

Staande krijtbord hout

€ 139,50
Hanger set 2 soldaten 12cm

Hanger set 2 soldaten 12cm

€ 11,45
Wijnfleskaars 28cm

Wijnfleskaars 28cm

€ 10,95

Decovi, de essentie van sfeervol wonen, sterk in geschenken!

Welkom op onze webshop. Ben je op zoek naar sfeervolle decoratie voor thuis of het werk, het ideale geschenk of relatiegeschenk? Via deze website kan u van thuis uit gemakkelijk en veilig bestellen.

Wonen wordt steeds meer genieten. Interieurs weerspiegelen volop het karakter en de persoonlijkheid van de bewoners. Materialen, kleuren, sferen, herinneringen, decoratieobjecten... alles is erop gericht om een vertrouwde, rustgevende omgeving en een warm thuisgevoel te creëren.

Het merk J-Line biedt tweemaal per jaar (lente/zomer en herfst/winter) een uitgelezen selectie aan kwalitatieve decoratie artikelen met aandacht voor zowel trendy items als voor tijdloze klassiekers.

 

Herfst - winter 2017

De nieuwe herfst-wintercollectie 2017 van J-line is een ode aan het gezellig samenzijn met familie en vrienden. Gasten voelen zich meteen thuis in jouw interieur dat warmte en luxe uitstraalt. Dikke plaids, kleurrijke kussens, prachtige decoratie, een klassevol servies, … enkele accenten maken in geen tijd het verschil. Goud vormt hierbij de rode draad: Twijfel niet en voeg meteen een gouden toets toe aan jouw interieur, je vindt voldoende inspiratie bij de nieuwe herfst-wintercollectie van J-line!

 

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Bedankt voor uw inschrijving!