Gratis levering vanaf € 40 in
België, Nederland en Luxemburg!
Alle leveringslanden.
Prijzen BTW inbegrepen.
Facebook
  • Kies uw cadeautje bij een bestelling vanaf € 40,00:

  • Uw cadeautje 1
  • of 
  • Uw cadeautje 2
  • of 
  • Uw cadeautje 3

In de kijker

Rendier staand donkerbruin

Rendier staand donkerbruin

€ 49,50
Plakkaat Good Day hout

Plakkaat Good Day hout

€ 45,00
Geurkaars hout 12cm

Geurkaars hout 12cm

€ 22,50
Fotokader hout naturel  24 cm

Fotokader hout naturel 24 cm

€ 13,50
Windhond kop donkerbruin

Windhond kop donkerbruin

€ 16,95

Decovi, de essentie van sfeervol wonen, sterk in geschenken!

Welkom op onze webshop. Ben je op zoek naar sfeervolle decoratie voor thuis of het werk, het ideale geschenk of relatiegeschenk? Via deze website kan u van thuis uit gemakkelijk en veilig bestellen.

Wonen wordt steeds meer genieten. Interieurs weerspiegelen volop het karakter en de persoonlijkheid van de bewoners. Materialen, kleuren, sferen, herinneringen, decoratieobjecten... alles is erop gericht om een vertrouwde, rustgevende omgeving en een warm thuisgevoel te creëren.

Het merk J-Line biedt tweemaal per jaar (lente/zomer en herfst/winter) een uitgelezen selectie aan kwalitatieve decoratie artikelen met aandacht voor zowel trendy items als voor tijdloze klassiekers.

 

Lente - zomer 2018 collectie

De stylisten van het interieurmagazine Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme en J-line hebben weer de handen in elkaar geslagen en zijn verheugd om je de nieuwe collectie "Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme by J-line" voor te stellen.
Deze zomercollectie bevat stijlvol prachtige kleuren. De elegante stijl van Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme wordt perfect vertaald in deze nieuwe collectie. We zijn ervan overtuigd dat dit iedereen zal bevallen!

 

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Bedankt voor uw inschrijving!