Gratis levering vanaf € 40 in
België, Nederland en Luxemburg!
Alle leveringslanden.
Prijzen BTW inbegrepen.
Facebook
  • Kies uw cadeautje bij een bestelling vanaf € 40,00:

  • Uw cadeautje 1
  • of 
  • Uw cadeautje 2
  • of 
  • Uw cadeautje 3

In de kijker

Fotokader 3 luik antiek

Fotokader 3 luik antiek

€ 25,95
Staande klok antiek goud

Staande klok antiek goud

€ 58,50
T-lichthouder Oosters motief

T-lichthouder Oosters motief

€ 7,50
WC-rolhouder kat staart

WC-rolhouder kat staart

€ 71,95
Staande boek poly zwart met goud

Staande boek poly zwart met goud

€ 13,50

Decovi, de essentie van sfeervol wonen, sterk in geschenken!

Welkom op onze webshop. Ben je op zoek naar sfeervolle decoratie voor thuis of het werk, het ideale geschenk of relatiegeschenk? Via deze website kan u van thuis uit gemakkelijk en veilig bestellen.

Wonen wordt steeds meer genieten. Interieurs weerspiegelen volop het karakter en de persoonlijkheid van de bewoners. Materialen, kleuren, sferen, herinneringen, decoratieobjecten... alles is erop gericht om een vertrouwde, rustgevende omgeving en een warm thuisgevoel te creëren.

Het merk J-Line biedt tweemaal per jaar (lente/zomer en herfst/winter) een uitgelezen selectie aan kwalitatieve decoratie artikelen met aandacht voor zowel trendy items als voor tijdloze klassiekers.

 

Lente - zomer 2017

Ontdek de collectie lente-zomer 2017 van J-line, en transformeer uw interieur, tuin of vakantiehuis in een huis waar u meteen kunt ontspannen. Houdt u van de zee, of zou je liever de jungle verkennen? Bent u een liefhebber van felle kleuren, of heb je liever een minimalistische look? Dit seizoensgebonden collectie van J-line bevat weer diverse stijlen en thema's, de grootste bron van inspiratie en rode draad is zonder twijfel de natuur. Zowel natuurlijke materialen, tropische planten en decoratie met bladmotieven hebben hun plaats in de collectie.

 

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Bedankt voor uw inschrijving!